UPSR merupakan salah satu elemen dalam Pelaporan Pentaksiran Sekolah Rendah (PPSR). Sempena UPSR yang bakal menjelang, wartawan AWANIJR SK Sungai Lerek iaitu Nur FAqihah Mansor 11 berkongsi amalan-amalan yang boleh diamalkan pada hari peperiksaan. Amalan ini juga boleh diamalkan ketika menghadapai peperiksaan lain selain UPSR. Semoga semua calon beroleh kejayaan yang cemerlang. Selamat maju jaya dari kami. 

AWANIJr merupakan inisiatif terbaharu Astro AWANI dalam menggalakkan  pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah untuk menyumbang kreativiti mereka dalam bentuk penulisan dan multimedia.
UPSR merupakan salah satu elemen dalam Pelaporan Pentaksiran Sekolah Rendah (PPSR). Sempena UPSR yang bakal menjelang, wartawan AWANIJR SK Sungai Lerek iaitu Nur FAqihah Mansor 11 berkongsi amalan-amalan yang boleh diamalkan pada hari peperiksaan. Amalan ini juga boleh diamalkan ketika menghadapai peperiksaan lain selain UPSR. Semoga semua calon beroleh kejayaan yang cemerlang. Selamat maju jaya dari kami. AWANIJr merupakan inisiatif terbaharu Astro AWANI dalam menggalakkan pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah untuk menyumbang kreativiti mereka dalam bentuk penulisan dan multimedia.